Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip MOD APK 1.1

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip MOD APK 1.1

Description of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Apk mod free download for android

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip APK (MOD, Unlimited) for android

Mod Download id (shkolla.trigonom.shkruajshkronjat)

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

– Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.

App Information of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip free download

App Name Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip
Package Name shkolla.trigonom.shkruajshkronjat
Version
Rating ( 30 )
Size
Requirement
Updated
Installs 50,000+
Developer